Smoky Glazed szynka z galaretką z czerwonej papryki może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 21237 kalorii, 1750g białka, oraz 1349g tłuszczu. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 1 i kosztuje $40.97 za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz szynkę, pinot noir, nasiona kopru włoskiego i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć cukier turbinado można śledzić to danie główne z Bułeczki pomarańczowo-żurawinowe z cukrem Turbinado jako deser. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Galaretka Pieprzowa-Glazurowana Marchewka, Galaretka pieprzowo-imbirowa Glazurowana szynka, oraz Slow Cooker Pepper Jelly Glazed Ham dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W dużym rondlu zagotuj wywar, wodę, colę, wino, cukier, miód, ocet, cebulę, imbir, marchew i chiles. Dusić na umiarkowanie wysokim ogniu przez 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet
Marchew
Papryka Chili
Imbir
Miód
Cebula
Stado
Cukier
Woda
Cola
Wino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
2
Dodać kolendrę i nasiona kopru włoskiego i pieprzu i gotować na wolnym ogniu, aż zmniejszy się do 4 1/2 szklanki, 15 do 20 minut dłużej. Przecedzić sos przez drobne sito do żaroodpornej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona Kopru Włoskiego
Pieprz
Kolendra
SOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sito
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
W międzyczasie rozgrzej piekarnik do 37
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
4
Ułóż skórkę szynki w patelni o wymiarach 12 na 15 cali i polej połowę sosu na wierzchu. Szynkę piecz przez 1 godzinę, polewając sosem na patelni co 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOS
Szynka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
5
Pozostałą porcję sosu zalać szynką i smażyć przez około 1 godzinę i 30 minut dłużej, smażyć szynkę co 15 minut, aż się zeszkli i w najgrubszej części wstawimy natychmiastowy termometr 12
Składniki, których będziesz potrzebować
SOS
Szynka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr Kuchenny
6
Przełożyć szynkę na deskę do rzeźbienia i odstawić na 15 minut. Usunąć skórę z szynki przed krojeniem.