Wątróbka i cebula Irish Lassie

Wątróbka i cebula Irish Lassie
Wątróbka i cebula irlandzkiego Lassie jest Europejski przepis, który służy 4. Na $1.94 za porcję, ten przepis okładki 44% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 26g białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 410 kalorii. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w ok. 40 minut. Mieszanka granulek bulionu wołowego, cebula, woda i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Jest idealny do dzień św. Patryka. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 80%, to danie jest niesamowite. Podobne przepisy to Wątróbka i cebula, Wątróbka i cebula w sosie, oraz Stara wątróbka i cebula.

Instrukcje

1
Rozgrzać oliwę z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu. Wymieszać czosnek, cebula, zielona papryka, czerwona papryka, i grzyby; gotować i mieszać, aż cebula zmięknie i okazało półprzezroczyste, o 5 protokół. Doprawić solą i pieprzem. Push mieszankę cebuli z boku patelni, i umieścić masło w środku patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Posiekanej Zielonej Papryki, Opcjonalnie1/4 Szklanki Posiekanej Zielonej Papryki, Opcjonalnie
Papaja (hawajska), Pokrojona W Drobną KostkęPapaja (hawajska), Pokrojona W Drobną Kostkę
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Dodać wątróbkę cielęcą, jeden plasterek na raz. Przykryć i gotować, aż lekko rumiane, przewracając plastry wątroby raz, 5 do 6 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
WątrobaWątroba
3
Pokrój plastry wątroby na pół.
Składniki, których będziesz potrzebować
WątrobaWątroba
4
Wymieszać mąkę, wodę i bulion wołowy w misce, aż się połączą.
Składniki, których będziesz potrzebować
500 Gramów Premium Mięsa Wołowego500 Gramów Premium Mięsa Wołowego
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
5
Wlać mieszaninę na patelnię; gotować i mieszać, aż sos zgęstnieje, a następnie dodać czerwone wino. Gotować jeszcze przez 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sproszkowane Nasiona LubczykuSproszkowane Nasiona Lubczyku
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
6
Zdjąć z ognia i podawać.
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia50
Magazyn