Wybite Orzo

Wybite Orzo
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc wypróbuj wybite Orzo. Jedna porcja zawiera 170 kalorii, 3G białka, oraz 9g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Za 22 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jeśli masz pod ręką oliwę z oliwek, sól, makaron orzo i kilka innych składników, możesz to zrobić. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 15 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Dynia Miętowa Orzo, Wybity Pilaw Orzo, oraz Majonez Miętowy dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
Gotuj orzo zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. W międzyczasie na dużej patelni smaż czosnek na oleju i maśle przez 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
CzosnekCzosnek
Szpinak, Oczyszczony I Gotowany Na Parze W Kuchence MikrofalowejSzpinak, Oczyszczony I Gotowany Na Parze W Kuchence Mikrofalowej
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Odcedź orzo i dodaj na patelnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szpinak, Oczyszczony I Gotowany Na Parze W Kuchence MikrofalowejSzpinak, Oczyszczony I Gotowany Na Parze W Kuchence Mikrofalowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Posyp solą i pieprzem; wrzucić do pokrycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
4
Posyp miętą.
Składniki, których będziesz potrzebować
MiętaMięta

Wyposażenie

TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn