Wspaniałe Żeberka Wiśniowe

Potrzebujesz danie główne bezglutenowe i bezmleczne? Wspaniałe żeberka wiśniowe mogą być doskonałym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera około 79g białka, 103g tłuszczu i w sumie 1450 kalorii. Za $4.6 za porcję, ten przepis okładki 40% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Mieszanka sosu sojowego, sosu worcestershire, oliwy z oliwek i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby wykorzystać sos sojowy, możesz podążać za tym daniem głównym z Panna Cotta z sosem truskawkowo-Vin Santo jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 1 godzina i 45 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 78%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Pikantne Żeberka Wiśniowe, Żeberka Wieprzowe Z Grilla Wiśniowego, oraz Grill: Wędzone Wiśniowo Żeberka O Smaku Wietnamskim dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Umieść żeberka w dwóch Nie natłuszczonych 13-calowych. x 9-w. Formy do pieczenia. Przykryj i piecz w temperaturze 350° przez 1-1/2 do 2 godzin lub do miękkości mięsa.
W międzyczasie umieść nadzienie do ciasta w robocie kuchennym; przykryj i przetwarzaj, aż będzie gładkie.
W małym rondelku podsmaż cebulę na oleju do miękkości. Dodaj nadzienie do ciasta, sos sojowy, musztardę, imbir i sos Worcestershire.
Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; gotować na wolnym ogniu bez przykrycia przez 10-15 minut lub do lekkiego zgęstnienia, od czasu do czasu mieszając.
Zdjąć z ognia. Odstaw 1 szklankę do podania.
Grilluj żeberka pod przykryciem, na średnim ogniu przez 6-8 minut z każdej strony lub do lekkiego zrumienienia, od czasu do czasu smarując pozostałym sosem. Ciepły zarezerwowany SOS; podawać z żeberkami.