Wrapy z szynką z serem pleśniowym

Wrapy z szynką z serem pleśniowym
Przepis na Wrapy z szynką z serem pleśniowym można przygotować w około 20 minut. Za 76 centów za porcję otrzymasz danie główne dla 4 osób. Jedna porcja zawiera 354 kalorie, 24 g białka i 20 g tłuszczu. 1 osoba przygotowała ten przepis i zrobi go jeszcze raz. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Udaj się do sklepu i kup pomidor, sałatę, sos do sałatki serowej i kilka innych rzeczy, które przygotujesz dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli przestrzegasz diety bezmlecznej. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 47%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy obejmują okłady z daktyli z serem pleśniowym, okłady z kurczaka z bekonem i serem pleśniowym oraz okłady z sałaty stekowej i sera pleśniowego.

Instrukcje

1
Na każdej tortilli ułóż jedną czwartą szynki, sera szwajcarskiego, sałaty, pomidora i jajek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser SzwajcarskiSer Szwajcarski
4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa
1-1/2 Szklanki Posiekanej Czerwonej Papryki1-1/2 Szklanki Posiekanej Czerwonej Papryki
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
(wybierz Smak: Original Swiss, Papryczka Jalapeno, Czosnek I Zioła Lub Parmezan)(wybierz Smak: Original Swiss, Papryczka Jalapeno, Czosnek I Zioła Lub Parmezan)
2
Skrop każdy 1 łyżeczką sosu; złożyć po bokach.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia11
Magazyn