Wrapy z szynką z serem pleśniowym
Przepis na Wrapy z szynką z serem pleśniowym można przygotować w około 20 minut. Za 76 centów za porcję otrzymasz danie główne dla 4 osób. Jedna porcja zawiera 354 kalorie, 24 g białka i 20 g tłuszczu. 1 osoba przygotowała ten przepis i zrobi go jeszcze raz. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Udaj się do sklepu i kup pomidor, sałatę, sos do sałatki serowej i kilka innych rzeczy, które przygotujesz dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli przestrzegasz diety bezmlecznej. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 47%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy obejmują okłady z daktyli z serem pleśniowym, okłady z kurczaka z bekonem i serem pleśniowym oraz okłady z sałaty stekowej i sera pleśniowego.
Instrukcje
Na każdej tortilli ułóż jedną czwartą szynki, sera szwajcarskiego, sałaty, pomidora i jajek.
Skrop każdy 1 łyżeczką sosu; złożyć po bokach.