Wołowina z kruszonym pieprzem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj wołowiny z kruszonym pieprzem. Ten bezglutenowy, bezmleczny i cały 30 przepis służy 4 i kosztuje 2,18 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 26g białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 317 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Mieszanka oleju roślinnego, cebuli, ząbków czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Steak Au Poivre (Steki Z Kruszonym Pieprzem), Pieczeń wołowa z ziemniakami i zielonym pieprzem, oraz Polędwica wołowa z marynowaną cebulą i różowym pieprzem dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średnim rondlu połącz mięso z wodą, kolendrą, solą, octem, kurkumą, cayenne, nasionami kopru włoskiego, cynamonem, goździkami i kardamonem. Doprowadzić do wrzenia, następnie zmniejszyć ogień do niskiej i gotować na wolnym ogniu, aż mięso jest po prostu gotowane przez, o 5 protokół.
Odcedzić mięso, rezerwując płyn do gotowania.
Na dużej patelni, rozgrzać olej.
Dodać cebulę i gotować na umiarkowanie dużym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż lekko rumiane, o 8 protokół.
Dodać czosnek, imbir i czarny pieprz i gotować, mieszając, przez 1 minutę. Wymieszać mięso.
Dodaj zarezerwowany płyn, kilka łyżek na raz, i stale mieszać na umiarkowanym ogniu, aż mięso jest pokryte sosem, o 5 protokół. Curry powinny być wilgotne, nie katar lub suche.