Wołowina, szparagi i Portobello Stir-Fry
Wołowina, szparagi i Portobello Stir-Fry może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 893 kalorie, 44g białka, oraz 6G tłuszczu. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje 4,32 zł za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz grzyby portobello, czosnek w proszku, sos sojowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Z łyżeczką wynik 85%, to danie jest doskonałe. Spróbuj Stir-Fry z wołowiną i brokułami, Wołowina i kapusta Stir Fry, oraz Łatwa wołowina i brokuły z dziczyzną Stir Fry dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wołowinę pokroić w bardzo cienkie paski.
Wymieszać skrobię kukurydzianą, bulion, soję, cukier i czosnek w proszku, aż będzie gładka. Odstawić.
Gotować wołowinę w patelni nonstick na średnim ogniu, aż rumiane.
Dodać szparagi, pieczarki i pieczony pieprz. Wymieszać bulion i dodać. Gotować, aż mieszanina zagotuje się i zgęstnieje, stale mieszając.