Smażony ryż z wołowiną może być właśnie przepisem bezglutenowym, bezmlecznym i wegetariańskim z dodatkiem lakto ovo, którego szukałeś. Z tego przepisu składa się 10 porcji zawierających 138 kalorii, 5 g białka i 1 g tłuszczu każda. Za 39 centów za porcję ten przepis pokrywa 8% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Świetnie sprawdza się jako hor d'oeuvre. Mieszanka ząbków czosnku, płatków pietruszki, ryżu i kilku innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak przepyszny. Niewiele osób naprawdę lubiło to chińskie danie. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał niezbyt imponujący wynik wynoszący 39%. Ryż z wołowiną i brokułami, smażony ryż z wołowiną i smażony ryż z wołowiną są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
1
Na dużej patelni podsmaż wołowinę na brązowo.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
Smażony ryż bardzo dobrze komponuje się z winem, napojem alkoholowym i białym winem. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy oczywiście od kuchni i potrawy, ale te kwaśne białe wina można łączyć z wieloma tradycyjnymi potrawami, pikantnymi lub nie. Jednym z win, którego możesz spróbować, jest Barefoot Bubbly Extra Dry. Ma 4,4 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 15 dolarów.
Barefoot Bubble Extra Dry
Barefoot Bubbly Extra Dry Champagne oferuje aromaty dojrzałego jabłka uzupełnione nutami cytrusów. Tostowe smaki uzupełniają kremowe, trwałe wykończenie. Najlepiej smakuje schłodzone (36-40°F). To musujące wino jest doskonale zrównoważone wieloma warstwami owoców, które zachwycają podniebienie.