Wołowina po burgundzku z jarmużem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 5,23 zł za porcję, ten przepis okładki 46% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 716 kalorii, 52g białka, oraz 32G tłuszczu każdy. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i podnieś okrągłą wołowinę, rustykalny chleb, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć niesolone masło można śledzić to danie główne z Pudding Czekoladowy Z Mleka Migdałowego jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Wołowina po burgundzku (bœuf bourguignon / Bœuf à la bourguignonne / beef Burgundy), Wołowina Po Burgundzku, oraz Wołowina po burgundzku dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzać oliwę w dużym holenderskim piekarniku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego Stripsu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
2
Dodać boczek i gotować na średnim ogniu przez 10 minut, mieszając od czasu do czasu, aż boczek jest lekko rumiany.
Kostki wołowe osuszyć papierowymi ręcznikami, a następnie posypać solą i pieprzem. W partiach w pojedynczych warstwach, podsmażyć wołowinę w gorącym oleju przez 3 do 5 minut, zmieniając się na brązowy ze wszystkich stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
5
Wyjmij podsmażone kostki na talerz z boczkiem i kontynuuj pieczenie, aż cała wołowina będzie rumiana. Odstawić.
Wrzucić marchew i cebulę, 1 łyżkę soli i 2 łyżeczki pieprzu w tłuszczu na patelni i gotować przez 10 do 15 minut, mieszając od czasu do czasu, aż cebula są lekko rumiane.
Dodaj butelkę wina plus wystarczająco dużo bulionu wołowego, aby prawie pokryć mięso.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki Warzyw Wielkości Kęsa
Woda, Aby Umożliwić
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
10
Dodaj koncentrat pomidorowy, liście laurowe i tymianek. Gotować na wolnym ogniu, przykryć garnek szczelną pokrywką i wstawić do piekarnika na około 1 godzinę lub do momentu, gdy mięso i warzywa będą bardzo miękkie po przekłuciu widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Słonina Wieprzowa
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Woda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne Posypki
GOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
11
Połączyć widelcem 2 łyżki masła i mąki i wymieszać z gulaszem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych
Podsmażyć grzyby w 2 łyżkach masła przez 10 minut, aż lekko rumiane, a następnie dodać do gulaszu. Doprowadzić gulasz do wrzenia na górze pieca, następnie obniżyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 15 minut. Doprawić do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej
14
Posypać natką pietruszki i podawać z chrupiącym chlebem.