Wołowina Nadziewane Cukinia Łodzie
Wołowina nadziewane cukinia łodzie jest bezglutenowe i lakto ovo Wegetariańskie przepis z 4 porcjami. Za $1.14 za porcję, ten przepis okładki 12% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 150 kalorii, 10g białka, oraz 9g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Nie Wiele osób naprawdę lubi ten hor d ' oeuvre. Przynosi ci smak domu. Wystarczy mieszanka wody, cebuli, cukinii i garści innych składników, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 30 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 52%, co jest dobre. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Wołowina Nadziewane Cukinia Łodzie, Wołowina Nadziewane Cukinia Łodzie, oraz Nadziewane Łódki Z Cukinii.
Instrukcje
Pokrój każdą cukinię wzdłuż na pół; odetnij cienki plasterek z dna, aby usiadły płasko. Zgarnij miazgę, pozostawiając 1/4 cala. muszle.
Umieść muszle cukinii w nie natłuszczonym 13-calowym. x 9-w. naczynie do kuchenki mikrofalowej. Przykryj i mikrofaluj na wysokim poziomie przez 3 minuty lub do uzyskania chrupiącej miękkości; odcedź i odstaw na bok.
Na dużej patelni gotuj wołowinę, cebulę i czosnek na średnim ogniu przez 4-5 minut lub do momentu, gdy mięso przestanie być różowe; odcedzić. Dodaj wodę i sos sojowy. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień; gotować na wolnym ogniu bez przykrycia przez 3-4 minuty lub do podgrzania.
Napełnij każdą skorupkę cukinii 2 łyżkami mieszanki mięsnej. Kuchenka mikrofalowa, odkryta, na wysokości przez 2-3 minuty.
Posyp serem; kuchenka mikrofalowa 1-2 minuty dłużej lub do miękkości cukinii i stopienia sera.