Wołowina i Kasha Mexicana

Wołowina i Kasha Mexicana
Need a danie główne bezglutenowe? Wołowina i Kasha Mexicana może być super przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 323 kalorie, 27g białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na $2.5 za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka sera cheddar, chiles, bardzo chudego mielonej wołowiny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 62%, co jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Wołowina i Kasha Mexicana, Kaszan i kolacja wołowa, oraz Kasha Lakishkes (Kashan i łuki).

Instrukcje

1
W 12-calowej patelni, gotować mieloną wołowinę i cebulę na średnim ogniu 5 do 7 minut, mieszając od czasu do czasu, aż wołowina zostanie dokładnie ugotowana; odcedzić. Mieszaj w kaszy, aż ziarna zostaną zwilżone mieszaniną wołowiny.
Składniki, których będziesz potrzebować
(polecane: Catalina)(polecane: Catalina)
KashaKasha
2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
2
Wymieszaj pomidory, chiles, mieszankę przypraw taco, kukurydzę i wodę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokruszone Chipsy Kukurydziane, PodzielonePokruszone Chipsy Kukurydziane, Podzielone
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez OrzechówTabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
3
Podgrzać do wrzenia. Pokrycie; zmniejszyć ciepło do niskiego poziomu. Dusić 5 do 7 minut, mieszając od czasu do czasu, aż kasha będzie miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
KashaKasha
4
Posypać serem mieszaninę kasha. Przykryć; gotować 2 do 3 minut lub do rozpuszczenia sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
KashaKasha
5
Posypać kolendrą i oliwkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Zielonej Cebulki, Pokrojonej Na Kawałki O Długości 2,5 Cm1 łyżka Zielonej Cebulki, Pokrojonej Na Kawałki O Długości 2,5 Cm
Ciasto KukurydzianeCiasto Kukurydziane
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia18
Magazyn