Need a danie główne bezglutenowe? Wołowina i Kasha Mexicana może być super przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 323 kalorie, 27g białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na $2.5 za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka sera cheddar, chiles, bardzo chudego mielonej wołowiny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 62%, co jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Wołowina i Kasha Mexicana, Kaszan i kolacja wołowa, oraz Kasha Lakishkes (Kashan i łuki).
Instrukcje
1
W 12-calowej patelni, gotować mieloną wołowinę i cebulę na średnim ogniu 5 do 7 minut, mieszając od czasu do czasu, aż wołowina zostanie dokładnie ugotowana; odcedzić. Mieszaj w kaszy, aż ziarna zostaną zwilżone mieszaniną wołowiny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni
Kasha
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
2
Wymieszaj pomidory, chiles, mieszankę przypraw taco, kukurydzę i wodę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokruszone Chipsy Kukurydziane, Podzielone
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
6 Pomidorów Obranych I Posiekanych
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
3
Podgrzać do wrzenia. Pokrycie; zmniejszyć ciepło do niskiego poziomu. Dusić 5 do 7 minut, mieszając od czasu do czasu, aż kasha będzie miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kasha
4
Posypać serem mieszaninę kasha. Przykryć; gotować 2 do 3 minut lub do rozpuszczenia sera.