Wołowina i grzyby Sloppy Joes

Wołowina i grzyby Sloppy Joes
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać wołowiny i grzybów niechlujne Joes spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 26g białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 469 kalorii. Na 3,24 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Udaj się do sklepu i odebrać sos worcestershire, pre cremini grzyby, wstępnie cebula, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć melasę, można śledzić to danie główne z Melasa Cookie Mix jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Zdrowy Indyk Grzyby Sloppy Joes i grecki jogurt Coleslaw, {Slow Cooker} Beef & soczewica BBQ Sloppy Joes, oraz Chorizo Sloppy Joes (Chorizo Sloppy Joes) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodać olej; zawirować do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
3
Dodać wołowinę; gotować przez 4 protokół lub aż rumiane, mieszając do kruszonki.
Składniki, których będziesz potrzebować
WołowinaWołowina
4
Podczas gotowania wołowiny, umieścić grzyby w robocie kuchennym; puls 10 razy lub aż drobno posiekane.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
5
Dodać grzyby, cebula, i czosnek na patelni; gotować przez 3 protokół lub aż cebula będzie miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Dodać koncentrat pomidorowy i dalej 5 składników (przez sól) na patelnię; gotować 5 minut lub aż grzyby będą miękkie i płyn odparuje. Wymieszać z pieprzem i ostrym sosem. Łyżka około 1 szklanki mieszanki wołowiny na dolnej połowie każdej bułki; na górze z górnymi połówkami bułek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta PomidorowaPasta Pomidorowa
Ostry SosOstry Sos
GrzybyGrzyby
PieprzPieprz
WołowinaWołowina
RolkaRolka
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia33
Magazyn