Wołowina i fasola półksiężyc Burritos
Wołowina i fasola półksiężyc Burritos jest bezglutenowe i דל פחמימות,zne przepis z 8 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 9g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 144 kalorie. Na 41 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka fasoli, mieszanka przypraw taco, ser cheddar i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 22%. Podobne przepisy to Burritos z wołowiną i fasolą, Crock Pot Burritos z wołowiną i fasolą, oraz Burritos duszone z wołowiną i fasolą.
Instrukcje
W 10-calowej patelni, wymieszać wołowinę, fasola i mieszanka przypraw taco.
Podgrzać do wrzenia na średnim ogniu, od czasu do czasu mieszając.
Oddzielić lub pokroić ciasto na 8 długich prostokątów (jeśli używasz półksiężycowych rolek, naciśnij perforacje, aby uszczelnić). Łyżka mieszanki wołowiny w dół środka każdego prostokąta; posypać serem. Zaczynając od krótkiej strony, zwiń; ściśnij krawędź, aby uszczelnić.
Umieść szew w dół na arkuszu z ciastkami.
Posypać pozostałym serem.
Piec w temperaturze 375 stopni F 15 do 20 minut.