Wołowina i ananas czerwone Curry jest bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap danie główne. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 516 kalorii, 32G białka, oraz 25 g tłuszczu każdy. Na $3.39 za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz mleko kokosowe, ananas, fasolę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać ananasa, możesz podążać za tym daniem głównym z Babeczki Ananasowe jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni indyjskiej. 67 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 95%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Tajskie czerwone Curry z warzywami, Ananasowa fasola zapiekana i wołowina ze smażonymi pierścieniami ananasowymi, oraz Curry z wołowiną Goan z octem: wołowina Vindaloo dla podobnych receptur.
Polecane wino: Gruener Veltliner, Riesling, Sparkling Rose
Gruener Veltliner, Riesling i Sparkling rosé to moje najlepsze propozycje dla Indian. Najlepsze wino do indyjskich potraw będzie w zależności od dania, oczywiście, ale te typy mogą być podawane schłodzone i mają trochę słodyczy, aby uzupełnić pikanterię i złożone smaki szerokiej gamy tradycyjnych potraw. Vocal Vineyards Alfaro Vineyard Gruner Veltliner z oceną 4,2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 38 dolarów za butelkę.