Wołowina duszona w piwie z włoską salsą Verde

Wołowina duszona w piwie z włoską salsą Verde
Przepis Beer-duszona wołowina z włoską salsą Verde jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest super bezmleczne opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Na 2,28 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 8. Jedna porcja zawiera 619 kalorii, 28g białka, oraz 39g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać Guinness stout, sól morska, chuck pieczeń, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby zużyć sól morską, można śledzić to danie główne z Malinowe Ciasteczka Z Solą Morską jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Piwo Duszony Kurczak Verde, Salsa Verde Duszona Wieprzowina, oraz Duszony Kurczak Salsa Verde dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Aby przygotować salsę, połącz pierwsze 8 składników w małej misce. Przykryć i przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Aby przygotować wołowinę, posyp wołowinę 1/2 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
PieprzPieprz
WołowinaWołowina
SólSól
4
Podgrzać holenderski piekarnik na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
PatelniaPatelnia
5
Dodać wołowinę; gotować 5 minut lub aż rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
WołowinaWołowina
6
Zdjąć z patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Dodaj 1 łyżeczkę oleju i cebuli na patelnię. Zmniejszyć ogień, i gotować 12 minut lub aż złoty kolor, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
8
Wołowina na patelnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
9
Dodać bulion i piwo; doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień,i gotować na wolnym ogniu 1 godzinę i 30 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
BulionBulion
PiwoPiwo
10
Usuń wołowinę z patelni; rozdrobnij 2 widelcami. Wołowina na patelnię; wymieszać. Łyżka 1/4 szklanki mieszanki wołowiny na każdej kromce chleba; top każdy z 1 1/2 łyżki salsy.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia12
Magazyn