Wołowina Bourguignonne-Ziemniaki

Wołowina Bourguignonne-Ziemniaki
Wołowina Bourguignonne-Topped ziemniaki może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 362 kalorie, 26g białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 3,72 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz tymianek, bulion wołowy, wstępne grzyby i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Z łyżeczką wynik 71%, to danie jest solidne. Spróbuj Tex-Mex Ziemniaki Z Wołowiną, Cheese ' N Beef Topped Potatoes, oraz Gulasz wołowy z Rzep (wołowina Bourguignonne) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ziemniaki przebić widelcem; ułóż w kółko na papierowych ręcznikach w kuchence mikrofalowej. Mikrofalówka w wysokiej 16 minut lub do czasu zakończenia, przestawianie ziemniaków po 8 minutach.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
MikrofalówkaMikrofalówka
PiekarnikPiekarnik
2
Odstawić 5 minut.
3
Podczas gdy ziemniaki gotować, połączyć wołowinę, mąka, sól, i pieprz w dużej plastikowej torbie zip-top; uszczelnić i wstrząsnąć do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
PieprzPieprz
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Gruby Czerwony CukierGruby Czerwony Cukier
WołowinaWołowina
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torby ZiplocTorby Ziploc
4
Roztopić masło w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Dodać mieszaninę wołowiny i szalotki; stir-fry 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzalotkaSzalotka
WołowinaWołowina
6
Dodaj tymianek, czosnek i grzyby; smażyć 3 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
CzosnekCzosnek
TymianekTymianek
7
Dodać bulion i wino; gotować 5 minut lub aż szalotki są miękkie i sos zgęstnieje, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzalotkaSzalotka
BulionBulion
SOSSOS
WinoWino
8
Zdjąć z ognia.
9
Ziemniaki rozłupać widelcem; puch miąższu. Łyżka mieszanki wołowiny równomiernie na ziemniakach.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
WołowinaWołowina
10
W razie potrzeby udekoruj gałązkami tymianku.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeży Tymianekświeży Tymianek
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia38
Magazyn