Wołowina Adobo Salpicao
Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Wołowina Adobo Salpicao może być świetny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.1 za porcję. Jedna porcja zawiera 471 kalorii, 39g białka, oraz 34g tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Jeśli masz sos sojowy, top polędwicy stek, ząbki czosnku, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby wykorzystać sos sojowy można śledzić to danie główne z Cytrynowe placki kukurydziane z sosem czekoladowym Lapsang Souchong jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Salpicao wołowe, Salpicao Wołowe, oraz Jak gotować: Salpicao wołowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
W 12-in. patelnia na średnim ogniu, gotować szalotki w olejach, często mieszając, aż głęboki złoty, 7 do 8 minut. Łyżką szczelinową przełożyć szalotki na ręczniki papierowe. Wyrzucić wszystkie, ale 2 łyżki. olej z patelni.
Zwiększyć ciepło do wysokiej.
Dodać wołowinę do patelni; gotować, aż rumiane na spodzie, 1 do 2 protokół. Wymieszać z czosnkiem i liściem laurowym. Obróć mięso; gdy druga strona jest brązowa, wymieszaj pieprz, sos sojowy i ocet. Gotować, aż zmniejszy się o połowę, 1 do 2 minut. Łyżka mięsa do miski i top z szalotki.
* Poszukaj octu kokosowego w azjatyckim sklepie spożywczym lub kup go na azjatyckim rynku.