Wołowina Adobo Salpicao

Wołowina Adobo Salpicao
Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Wołowina Adobo Salpicao może być świetny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.1 za porcję. Jedna porcja zawiera 471 kalorii, 39g białka, oraz 34g tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Jeśli masz sos sojowy, top polędwicy stek, ząbki czosnku, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby wykorzystać sos sojowy można śledzić to danie główne z Cytrynowe placki kukurydziane z sosem czekoladowym Lapsang Souchong jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Salpicao wołowe, Salpicao Wołowe, oraz Jak gotować: Salpicao wołowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W 12-in. patelnia na średnim ogniu, gotować szalotki w olejach, często mieszając, aż głęboki złoty, 7 do 8 minut. Łyżką szczelinową przełożyć szalotki na ręczniki papierowe. Wyrzucić wszystkie, ale 2 łyżki. olej z patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka, Tarta Lub PosiekanaSzalotka, Tarta Lub Posiekana
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Zwiększyć ciepło do wysokiej.
3
Dodać wołowinę do patelni; gotować, aż rumiane na spodzie, 1 do 2 protokół. Wymieszać z czosnkiem i liściem laurowym. Obróć mięso; gdy druga strona jest brązowa, wymieszaj pieprz, sos sojowy i ocet. Gotować, aż zmniejszy się o połowę, 1 do 2 minut. Łyżka mięsa do miski i top z szalotki.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
Szalotka, Tarta Lub PosiekanaSzalotka, Tarta Lub Posiekana
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
4
* Poszukaj octu kokosowego w azjatyckim sklepie spożywczym lub kup go na azjatyckim rynku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet KokosowyOcet Kokosowy
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia19
Magazyn