Wołowina a la

Wołowina a la może być po prostu bezglutenowym i pierwotnym przepisem, którego szukałeś. Z tego przepisu składa się 1 porcja zawierająca 2818 kalorii, 81 g białka i 264 g tłuszczu każda. Za 14,87 USD za porcję ten przepis pokrywa 79% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka polędwicy wołowej, sera, szpinaku i kilku innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak smaczny. 1 osoba przygotowała ten przepis i zrobi go jeszcze raz. Niewiele osób tak naprawdę lubiło to danie główne. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godziny i 15 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 87%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy obejmują Sunday Slow Cooker: wołowina Pepperoncini, znana również jako Drip Beef, Rouladen wołowy (niemieckie bułki wołowe nadziewane marynatami i boczkiem) oraz Szparagi zawijane w czosnkową wołowinę – idealna przystawka dla miłośników wołowiny.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F.
Dopraw filet 1 łyżką oliwy z oliwek, solą i pieprzem i odłóż na bok. Na średniej patelni rozgrzej masło na średnim ogniu i dodaj pory. Pory udusić tak, aby nie straciły koloru, po prostu gotować, aż będą przezroczyste.
Dodaj śmietanę, 1 ząbek czosnku i ser pleśniowy, zmniejsz ogień do małego i gotuj na wolnym ogniu przez około 20 do 25 minut lub do momentu, aż śmietana zgęstnieje.
Dodać sól i pieprz do smaku, odstawić.
Połóż filet na rozgrzanym grillu i zaznacz go z obu stron.
Włóż stek do piekarnika, aby dokończyć pieczenie w żądanej temperaturze. Średnio rzadkie to około 12 do 15 minut. Wyjmij z piekarnika i odstaw na 10 minut przed pokrojeniem. Na dużej patelni rozgrzej 2 łyżki oliwy z oliwek na dużym ogniu, dodaj 2 posiekane ząbki czosnku i szybko smaż na złoty kolor.
Dodaj szpinak i zmniejsz ogień do średniego. Zacznij obracać szpinak, aż całkowicie zwiędnie. Doprawić solą i pieprzem.
Aby nałożyć na talerz, użyj ciepłego talerza i najpierw połóż szpinak. Filet przekrój na 1/2 szerokości.
Dolną połowę połóż na szpinaku, na filet wlej 2 łyżki mieszanki porów, a na wierzch połóż drugą część filetu. Połóż 3 do 4 łyżek porów na wierzchu filetu.
Połóż 3–5 krążków cebuli na filecie i podawaj na gorąco.
1 torebka mieszanki ciasta
1 duża czerwona cebula, pokrojona w 1-calowe pierścienie
Rozgrzej frytkownicę lub głęboki garnek do połowy wypełniony olejem do temperatury 375 stopni F.
W misce wymieszaj ciasto z piwem i ubijaj, aż masa będzie gęsta. Obtocz krążki cebuli i wrzuć do gorącej frytkownicy. Smażyć na złoty kolor i układać na ręczniku papierowym, aby wchłonął nadmiar tłuszczu. Sól na gorąco.