Wonton Napoleons
Przepis Wonton Napoleons jest gotowy w około 25 minut i zdecydowanie jest super bezmleczne opcja dla miłośników chińskiego jedzenia. Na 2,92 zł za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 4. Jedna porcja zawiera 263 kalorie, 6G białka, oraz 8G tłuszczu. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Jeśli masz bitą polewę, gałązki mięty, olej roślinny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Jagodowe Napoleony z cukrowymi owijkami Wonton, Truskawkowe Napoleony z cukrowymi owijkami Wonton, oraz Napoleony dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wlać tyle oleju do małego rondla przyjść 1/4 cala się boki patelni.
Rozgrzać olej na średnim i niskim ogniu. Używając szczypiec i pracując z 1 wontonem na raz, zanurz wontony w gorącym oleju, smażąc do złotego koloru, około 15 sekund dla pierwszej strony i 10 sekund dla drugiej strony.
Przenieś smażone wontony Na Ręczniki papierowe, aby osuszyć (wontony będą nadal lekko zabarwiać się, gdy ostygną).
Posypać smażone wontony cynamonem. Całkowicie fajne.
Umieść 4 smażone wontony na powierzchni roboczej.
Rozłóż 1 łyżkę ubitej polewy na każdej. Ułóż 1 pokrojoną truskawkę i 2 do 3 maliny na bitej polewie na każdym wontonie. Łyżka 1 łyżka ubitej polewy nad jagodami na każdym wontonie. Doprawić innym smażonym wontonem. Powtórz warstwowanie jeszcze 2 razy. Łyżka dollops pozostałej bitej polewy na szczycie każdego stosu ciasta.
Dekoruj napoleony pozostałymi truskawkami i malinami oraz gałązkami mięty (opcjonalnie).