Wolnowar Pizza Ravioli Mix Up

Wolnowar Pizza Ravioli Mix Up
Przepis Slow-Cooker Pizza ravioli Mix up może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w mniej więcej 3 godziny i 30 minut. To danie główne ma 630 kalorii, 38g białka, oraz 40 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 12 i kosztuje $2.51 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka mielonej wołowiny, ravioli nadziewane serem, pepperoni i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Slow Cooker Zapiekanka Ravioli, Slow Cooker Ravioli Soup, oraz Wolnowar Włoski Gulasz Ravioli dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Spryskaj dno 5-do 6-quart powolnej kuchenki sprayem do gotowania. Strona linii powolnej kuchenki z folią; spryskaj folię sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WolnowarWolnowar
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
2
W 12-calowej patelni, gotować kiełbasę na średnim ogniu 8 do 10 minut, rozbijając kiełbasę łyżką, aż nie będzie już różowy; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
KiełbasaKiełbasa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Umieścić kiełbasę w dużej misce. W tej samej patelni, gotować wołowinę, cebula i czosnek na średnim ogniu 8 do 10 minut, mieszając od czasu do czasu, aż wołowina jest dokładnie gotowane i cebula jest miękka; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
KiełbasaKiełbasa
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Dodać mieszaninę wołowiny i 1 słoik sosu makaronowego do miski z kiełbasą; wymieszać, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Do MakaronuSos Do Makaronu
KiełbasaKiełbasa
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
W wolnej kuchence rozłóż połowę pozostałego słoika sosu do makaronu, aby pokryć dno.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Do MakaronuSos Do Makaronu
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WolnowarWolnowar
6
Warstwa z połową ravioli i połową mieszanki mięsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
RavioliRavioli
MięsoMięso
7
Posypać 1 1/2 szklanki sera i połowę pepperoni. Powtórz warstwy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Funta Pieprzowego Sera Jack, Posiekanego1/2 Funta Pieprzowego Sera Jack, Posiekanego
SerSer
8
Przykryć; gotować na małym ogniu 3 godziny.
9
Przed podaniem posypać oliwkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
OliwkiOliwki
10
Dekoruj bazylią.
Składniki, których będziesz potrzebować
BazyliaBazylia
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 30 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia8
Magazyn