Wolnowar Pierś Z Indyka
Wolnowarowa pierś z indyka to bezglutenowe, bezmleczne, paleolityczne i pierwotne danie główne. Ten przepis serwuje 14 i kosztuje 2,45 USD za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 42g białka, 4G tłuszczu i w sumie 207 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Ten przepis z Taste of Home wymaga wody, piersi z indyka, oliwy z oliwek i przyprawionej soli. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 5 godzin i 10 minut. Z łyżką wynik 58%, to danie jest solidne. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Wolnowar Pierś Z Indyka, Wolnowarowa Pierś Z Indyka, oraz Wolnowar Pierś Z Indyka.
Instrukcje
Połącz czosnek, przyprawioną sól, paprykę, włoską przyprawę i pieprz; natrzyj indyka.
Przenieś do 6-qt. powolna kuchenka; dodaj wodę. Przykryj i gotuj na małym ogniu przez 5-6 godzin lub do miękkości.