Wolnowar Pierś Z Indyka

Wolnowar Pierś Z Indyka
Wolnowarowa pierś z indyka to bezglutenowe, bezmleczne, paleolityczne i pierwotne danie główne. Ten przepis serwuje 14 i kosztuje 2,45 USD za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 42g białka, 4G tłuszczu i w sumie 207 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Ten przepis z Taste of Home wymaga wody, piersi z indyka, oliwy z oliwek i przyprawionej soli. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 5 godzin i 10 minut. Z łyżką wynik 58%, to danie jest solidne. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Wolnowar Pierś Z Indyka, Wolnowarowa Pierś Z Indyka, oraz Wolnowar Pierś Z Indyka.

Instrukcje

1
Posmaruj indyka olejem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
2
Połącz czosnek, przyprawioną sól, paprykę, włoską przyprawę i pieprz; natrzyj indyka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Startego Sera Romano1 łyżeczka Startego Sera Romano
Paluszki Mięsne O Smaku Pepperoni), Pokrojone Na Kawałki Wielkości KęsaPaluszki Mięsne O Smaku Pepperoni), Pokrojone Na Kawałki Wielkości Kęsa
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
3
Przenieś do 6-qt. powolna kuchenka; dodaj wodę. Przykryj i gotuj na małym ogniu przez 5-6 godzin lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia WkładkiMasło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs, 10 m.
Porcje14
Ocena Zdrowia19
Magazyn