Wolnowar Pierś Z Indyka

Wolnowar Pierś Z Indyka
Wolnowarowa pierś z indyka to bezglutenowe, bezmleczne, paleolityczne i pierwotne danie główne. Ten przepis serwuje 14 i kosztuje 2,45 USD za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 42g białka, 4G tłuszczu i w sumie 207 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Ten przepis z Taste of Home wymaga wody, piersi z indyka, oliwy z oliwek i przyprawionej soli. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 5 godzin i 10 minut. Z łyżką wynik 58%, to danie jest solidne. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Wolnowar Pierś Z Indyka, Wolnowarowa Pierś Z Indyka, oraz Wolnowar Pierś Z Indyka.

Instrukcje

1
Posmaruj indyka olejem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
2
Połącz czosnek, przyprawioną sól, paprykę, włoską przyprawę i pieprz; natrzyj indyka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Startego Sera Romano1 łyżeczka Startego Sera Romano
Paluszki Mięsne O Smaku Pepperoni), Pokrojone Na Kawałki Wielkości KęsaPaluszki Mięsne O Smaku Pepperoni), Pokrojone Na Kawałki Wielkości Kęsa
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
3
Przenieś do 6-qt. powolna kuchenka; dodaj wodę. Przykryj i gotuj na małym ogniu przez 5-6 godzin lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia WkładkiMasło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs, 10 m.
Porcje14
Ocena Zdrowia19
Magazyn