Wolnoopalacz Wieprzowina Cacciatore
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 36 kalorii. Ten przepis służy 45 i kosztuje 22 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś wodę, cebulę, wieloziarnisty makaron penne i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Lepszy niż kiedykolwiek Wolnossący Cacciatore, Kurczak Cacciatore, oraz Niskotłuszczowy Powolny Kurczak Cacciatore.
Instrukcje
Wymieszać pomidory i pastę pomidorową w powolnej kuchence, aż do wymieszania. Wymieszać z warzywami.
Pokrój mięso na 8 kawałków; Funt do grubości 1/2 cala.
Dodaj do powolnej kuchenki; naciśnij do sosu z tyłu łyżki. Przykryć pokrywką; gotować na niskich 4 do 4-1/2 godzin (lub na wysokich 2-1/2 do 3 godzin).
Makaron ugotować zgodnie z zaleceniami na opakowaniu, pomijając sól.
Przenieś mięso na talerz, rezerwując sos w powolnej kuchence; przykryj mięso, aby się ogrzało.
Wymieszać skrobię kukurydzianą i wodę do wymieszania.
Dodać do sosu; wymieszać. Gotować, pod przykryciem, na wysokości 6-8 min. lub aż zgęstnieje.
Makaron odcedzić; łyżką na talerze do serwowania. Top z mięsem, sosem i serami.