Wolno Pieczone Pomidory Cherry
Wolno pieczone pomidory koktajlowe to jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przystawka. Na 2,31 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 154 kalorie. Ten przepis służy 4. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, pomidory winogronowe, sól koszerną i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Wolno pieczone pomidory Cherry, Wolno pieczone pomidory wiśniowe lub winogronowe, oraz Makaron z wolno pieczonymi pomidorkami Cherry i śmietaną dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 121°. ułóż pomidory koktajlowe w jednej warstwie w szklanym lub ceramicznym naczyniu do pieczenia o wymiarach 9 na 13 cali. Wierzch z gałązkami tymianku, czosnkiem i szalotką; doprawić solą i pieprzem.
Skropić oliwą z oliwek i wymieszać do połączenia.
Piec, mieszając od czasu do czasu, aż pomidory pop i wyciekają, 2 1/2 do 3 godzin.
Wyjąć naczynie do pieczenia z piekarnika i wyrzucić gałązki tymianku. Zużyć natychmiast lub ostudzić i przenieść do zakrytego pojemnika. Przechowywać w lodówce do momentu użycia. Pomidory będą przechowywane przez 3 dni.