Wolno pieczona perska jagnięcina z sałatką z granatów

Wolno pieczona perska jagnięcina z sałatką z granatów
Jeśli masz w pobliżu 3 godziny i 50 minut do spędzenia w kuchni wolno pieczona perska jagnięcina z sałatką z granatów może być ogromnym bezmleczne przepis do wypróbowania. Na 63 grosze za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 6. Jedna porcja zawiera 100 kalorii, 1G białka, oraz 5G tłuszczu. 569 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Jeśli masz cebulę, Baranek, cebula, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest dobry. Perski Gulasz Z Granatu-Orzech Jagnięcy, Mielone jagnięce kebaby Kofto z polewą z granatu, ziemniakami przyprawionymi bengalskim i perskim ogórkiem Raita, oraz Stelaż jagnięcy z ciepłą sałatką z mieszanej fasoli i wolno pieczonych pomidorów są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Piekarnik do 160C / 140C wentylator / Gaz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
W małej misce wymieszaj melasę z kminkiem, sokiem z cytryny, oliwą z oliwek i czosnkiem. Cebulę rozsypać na naczyniu żaroodpornym lub głębokiej puszce do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
4 Szklanki Mąki Pszennej4 Szklanki Mąki Pszennej
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 PosiekanejDo średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(polecane: Velveeta)(polecane: Velveeta)
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Ułożyć jagnięcinę na cebuli.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
4
Polać szkliwem jagnięcinę. Miskę opłukać około 200 ml wody, a następnie zalać nie jagnięciną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
5
Przykryj naczynie pokrywką lub puszką dużym kawałkiem folii. Jagnięcinę pieczemy bez przeszkód przez 3 godziny, następnie zdejmujemy pokrywkę lub folię i kontynuujemy pieczenie przez 30 minut, aby uzyskać kolor jagnięcy. Kiedy jagnięcina ma swój czas, wylej soki, usuń jak najwięcej tłuszczu, a następnie wlej soki z powrotem na jagnięcinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
6
Tuż przed podaniem delikatnie wrzucić wszystkie składniki sałatki razem.
7
Podawać jagnięcinę z sosem, sałatką i rozgrzanymi płaskimi chlebami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 50 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia12
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn