Wolno gotująca Sarah peklowana wołowina z kapustą
Need a danie główne bezglutenowe? Sarah ' s Slow-Cooker peklowana wołowina i kapusta może być niesamowity przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 8 i kosztuje $3.28 za porcję. Jedna porcja zawiera 597 kalorii, 38g białka, oraz 36 g tłuszczu. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 7 godzin i 35 minut. Niewiele osób naprawdę lubiło to europejskie danie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla dzień św. Patryka. Mieszanka ziemniaków, śmietana, mostek wołowy z peklowaną wołowiną i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć kwaśną śmietanę, można podążać za tym daniem głównym z Szarlotka Z Kwaśną Śmietaną jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 83%, co jest znakomite. Spróbuj Slow Cooker peklowana wołowina i kapusta, Slow Cooker peklowana wołowina i kapusta, oraz Slow Cooker peklowana wołowina i kapusta dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść peklowaną wołowinę na dnie dużej wolnej kuchenki.
Rozrzuć przyprawę do marynowania na mostku.
Warstwa seler, marchew, ziemniaki i cebula na szczycie mostku, odpowiednio.
Wlać mocne piwo do wolnej kuchenki.
Dodaj wystarczającą ilość gorącej wody do powolnej kuchenki, aby pokryć mostek o co najmniej 1 cal.
Gotować na wysokiej wysokości, aż mostek osiągnie pożądaną konsystencję, 7 do 8 godzin.
Wyjmij mostek i warzywa z wolnej kuchenki do dużej miski; przykryj folią aluminiową, aby się ogrzać.
Wyjąć 1 szklankę płynu w wolnej kuchence; wlać do małego garnka na średnim ogniu. Gotować płyn, aż objętość zmniejszy się o około połowę, około 10 minut.
Przełożyć zredukowany płyn do małej miski; do płynu wymieszać chrzan i kwaśną śmietanę, aby uzyskać sos.
Zanurzyć kliny kapusty w cieczy pozostającej w powolnej kuchence; gotować, aż kapusta zmięknie, ale zachowuje pewną chrupkość, 20 do 30 minut.
Kapustę wyjąć na talerz. Kadzi pozostałą ciecz z powolnej kuchenki do miski.
Pokroić mostek w poprzek ziarna.
Podawać z mieszanką warzywną, kapustą, sosem chrzanowym i płynem z wolnej kuchenki.