Przepis powolny kuchenka meksykańska kurczak Chili jest gotowy w około 7 godzin i 10 minut i zdecydowanie jest wybitnym bezglutenowe opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. To danie główne ma 364 kalorie, 35g białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.06 za porcję. Jeśli masz chipsy kukurydziane, Stary SOS el enchilada, kolendra i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać mielony kminek, możesz śledzić to danie główne z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Slow Cooker Mexican Chicken Chili, Meksykańskie Chili (Slow Cooker), oraz Slow Cooker New Mexican Red Pork Chili dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Spray 4-do 5-quart powolna kuchenka z gotowania sprayu. W kuchence, wymieszać wszystkie składniki z wyjątkiem śmietany i kolendry.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
1 Kg Tortilli Kukurydzianych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
2
Przykryć; gotować na małym ogniu ustawienie 7 do 8 godzin.
3
Wymieszać mieszaninę, aby rozbić kurczaka. Top każdej porcji z kwaśną śmietaną i kolendry.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę