Wolno gotująca Bawarska pieczeń wołowa z sosem

Need a dairy free main course? Slow-Cooker Bawarska pieczeń wołowa z sosem może być świetny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 290 kalorii, 36g białka, oraz 13g tłuszczu. Na 2,77 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz sok jabłkowy, musztardę mieloną, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 godzin i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Pieczeń wołowa i warzywa z sosem chrzanowym, Pieczeń wołowa z boczkiem-sos Chili, oraz Slow Cooker pieczeń wołowa z pieczonymi ziemniakami i bezglutenowym sosem piwnym dla podobnych receptur.
Instrukcje
W 3 1/2 - do 4-quart powolnej kuchence, miejsce pieczeń wołowa. W małej misce, wymieszać musztardę, sos chrzanowy i sos mix.
Rozprowadzić mieszaninę na pieczeni.
Wlać piwo wokół krawędzi pieczeni, a nie na pieczeń.
Przykryć; gotować na niskim ustawieniu od 9 do 10 godzin.
Wyjąć pieczeń z powolnej kuchenki; umieścić na półmisku i przykryć, aby utrzymać ciepło. W rondlu 2-quart, wymieszać wodę i mąkę, aż będzie gładka.
Do rondla wlać soki z wolnej kuchenki.
Podgrzać do wrzenia na średnim ogniu, stale mieszając. Wymieszać ze szczypiorkiem.
Pieczeń pokroić w plastry; podawać z sosem.