Wolno Gotowany Jesienny Mostek
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu żydowskich przepisów, więc spróbuj wolno gotowanego jesiennego mostku. Ten przepis służy 8. To danie główne ma 378 kalorii, 38g białka, oraz 16G tłuszczu na porcję. Na 2,92 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Mieszanka mostku wołowego, kapusta, woda i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać słodkie ziemniaki, można śledzić to danie główne z Placki Deserowe Ze Słodkich Ziemniaków jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 20 minut. Chanuka będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Ogólnie ten przepis zarabia ogromny spoonacular wynik 86%. Podobne przepisy to Powoli Gotowana Jesienna Zapiekanka Z Kiełbasą, Wolno Gotowany Mostek Wołowy, oraz Wolno Gotowany Mostek Barbecue.
Instrukcje
Umieść mostek w 6-litrowej powolnej kuchence. Top z kapustą, słodkie ziemniaki, cebula i jabłko. Wymieszać zupę, wodę i kminek, w razie potrzeby, w małej misce.
Wlać mieszaninę zupy na mostek i mieszankę warzywną.
Przykryć i gotować na niskim poziomie przez 8 do 9 godzin * lub do momentu, gdy mostek będzie wideł. Sezon według życzenia.