Wolno gotowany budyń chlebowy może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na deser. Za 96 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 11g białka, 4G tłuszczu i w sumie 307 kalorii. Ten przepis służy 8. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 1111 powiedziałoby, że trafił w sedno. Ten przepis z Taste of Home wymaga ekstraktu wanillanowego, mielonego cynamonu, cierpkiego jabłka i substytutu jajka. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 3 godziny i 15 minut. Z łyżką wynik 45%, to danie jest całkiem dobre. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Wolno gotowany zimowy budyń chlebowy z suszonymi gruszkami, Wolno gotowany łosoś z oliwką-posyp bułką tartą, oraz Wolno gotowany łosoś z oliwką-posyp bułką tartą.
Instrukcje
1
W 3-qt. powolna kuchenka pokryta sprayem do gotowania, połącz bułeczki, jabłko, żurawinę i rodzynki. W dużej misce ubij mleko, substytut jajka, cukier, masło, cynamon i wanilię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Substytut Jaj
1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru
Brzoskwinia Obrana I Pokrojona W Plasterki Lub 1 Szklanka Mrożonych, Niesłodzonych Brzoskwiń Pokrojonych W Plasterki
Jak Pistacje Lub Orzechy Włoskie
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
Miód Cytrusowy
Bajgiel
6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)
Do Konserwowania,
Żółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Dodatkowe Pokruszone Laski Cukierków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Drobno Posiekanego Chili Jalapeno Z Nasionami
Pudding chlebowy w menu? Spróbuj połączyć się z Madeiranem i Pedro Ximénezem. Słodki, orzechowy smak Pedro Ximéneza z nutami fig i karmelu tak dobrze komponuje się z budyniem chlebowym. Madeiran to kolejna opcja-możesz nawet znaleźć przepisy na madeiran w budyniu chlebowym! Ashbrook Estate Verdelho z oceną 4,4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 21 dolarów za butelkę.
Ashbrook Estate Verdelho
Żywy, niezabudowany styl Verdelho z odciągami owocowych aromatów na nosie, łączącymi się ze smakami owoców tropikalnych i nutami przypraw na podniebieniu. Wino pozostaje skoncentrowane i kończy się chrupiące i wytrawne, a jednocześnie ma mocną i orzeźwiającą długość, która sprawia, że to wino jest idealnym dodatkiem do pikantnych, pełnych potraw smakowych. Słynie z naturalnej kwasowości, ta odmiana pięknie się starzeje. Piwnica od ponad pięciu lat nagradza złożonymi przyprawami i wiciokrzewem oraz rozwijającymi się orzechowymi i prażonymi postaciami.