Wolno Gotowane Pomarańczowe Taco Pieczone Wieprzowo
Wolno gotowane pomarańczowe Tacos wieprzowe jest bezglutenowe i bezmleczne przepis z 10 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 59G białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 647 kalorii. Na 2,36 zł za porcję, ten przepis okładki 44% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w ok. 9 godzin i 30 minut. 25 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz mielony pieprz, mielony pieprz, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Jest to raczej niedrogi przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 96%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Wolno Gotowane Tacos Wieprzowe, Wolno Gotowane Tacos Wieprzowe, oraz Powoli Gotowane Meksykańskie Pulled Pork Tacos.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Umieścić cebulę na dnie 5-quart powolnej kuchence.
Ułożyć łopatkę wieprzową, tłuszcz i skórę bokiem do góry. w wolnej kuchence. W średniej misce wymieszać razem sos sojowy, czosnek, sól pieprz i marmolada pomarańczowy.
Wlać mieszaninę na wieprzowinę. Przykryć i gotować na niskim poziomie przez 8 godzin.
Wyjmij ramię na talerz i pozostaw na 5 minut. Część mięsa rozbijamy widelcem i układamy na półmisku. Pozostaw resztę mięsa na kości, aby było ciepłe i wilgotne, a twój gość ściągnie go tak, jak tego potrzebuje.
Owiń tortille w wilgotnych ręcznikach, 10 do ręcznika i kuchenki mikrofalowej na wysokiej przez 30 sekund. Ustaw wieprzowinę i tortille z kapustą Slaw i gościom złożyć własne tacos.
W dużej misce połącz rozdrobnioną kapustę i startą marchewkę.
Dodać ocet, sól, pieprz i wrzucić do połączenia. Przykryć wilgotnym ręcznikiem i odstawić do lodówki na co najmniej 1 godzinę lub do 8 godzin. Użyj jako polewa do ciągniętych tacos wieprzowych.
Użyj resztki z tego przepisu, aby szarpane suwaki wieprzowe z musztardowym sosem BBQ i marynowaną cebulą.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. The Willamette Valley Vineyards Whole Cluster rosé of Pinot Noir z oceną 4.5 z 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.
Willamette Valley Vineyards Whole Cluster Rose of Pinot Noir
Jasny róż w Kolorze z aromatami soczystej truskawki, wiśni, tropikalnego liczi i kremu waniliowego, arbuza, truskawek i śmietany, czerwonej wiśni i wiciokrzewu. Wytrawne o średnim ciele, okrągłym odczuciu w ustach i żywych smakach nektaryny, brzoskwini, wiciokrzewu i mineralności. Orzeźwiająca kwasowość tworzy żywe i czyste wykończenie.To różowe wino jest wszechstronnym winem do sparowania z jedzeniem, ponieważ może sprostać złożonym kuchniom, ale jest wygodne w przypadku prostych sałatek i sezonowych warzyw. Ciesz się suwakami z łososia, tuńczykiem ahi, curry warzywne, bruschettą, balsamicznymi kabobami z kurczaka, płaskimi chlebami opalanymi drewnem, sałatkami niçoise, serami i deskami do wędlin. Podawać schłodzone.