Wolno Gotowane Kanapki Z Indykiem

Wolno Gotowane Kanapki Z Indykiem
Wolno gotowane kanapki z indykiem to danie główne bez nabiału. Ten przepis jest przeznaczony dla 18 osób i kosztuje 96 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 17 g białka, 11 g tłuszczu i łącznie 297 kalorii. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Ten przepis z Taste of Home wymaga selera, pszennych bułek kanapkowych, sera topionego i cebuli. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 3 godzin i 15 minut. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 38%, to danie jest raczej złe. Jeśli podoba Ci się ten przepis, przejrzyj podobne przepisy: Wolno gotowane kanapki z rozdrobnioną wołowiną, Wolno gotowane kanapki z grillowaną wołowiną i Wolno gotowana peklowana wołowina na kanapki.

Instrukcje

1
W 4-kwartowym. powolnej kuchence, połącz pierwsze sześć składników. Przykryj i gotuj na małym ogniu przez 3-4 godziny lub do momentu, aż warzywa będą miękkie, a ser się roztopi. Mieszaj mieszaninę; łyżką 1/2 szklanki na każdą bułkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Drobno Posiekanego Chili Jalapeno Z Nasionami2 łyżki Drobno Posiekanego Chili Jalapeno Z Nasionami
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 15 m.
Porcje18
Ocena Zdrowia6
Magazyn