Wolno-Cooker Beefy Francuska Zupa Cebulowa

Slow-Cooker Beefy francuska zupa cebulowa może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 2,16 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 41g białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 535 kalorii. Ten przepis służy 8. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jeśli masz liście tymianku, cukier, chleb i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Ten przepis od Betty Crocker ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 godzin i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Slow Cooker Beefy Francuska Zupa Cebulowa, Slow cooker francuska zupa cebulowa, oraz Zupa Cebulowa Francuska Wolno Gotująca dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wrzucić cebulę, masło i cukier w 5-do 6-quart powolnej kuchence. Top z liśćmi laurowymi i wołowiną.
Przykryć i gotować na małym ogniu ustawienie 9 do 10 godzin lub aż onionsare głęboko brązowy.
Wymieszaj z consommé wołowym, sherry, sokiem jabłkowym i tymiankiem. Increaseheat ustawienie do wysokiej. Przykryć i gotować 10 minut lub do gorąca.
Aby służyć, łyżka do żaroodpornych zupy miski i góry każdej porcji z plasterkiem tostów i 1/4 Puchar sera. W razie potrzeby, broil z góry 6 cali od ciepła 3 do 5 minut lub aż ser jest bąbelkowy i zaczyna się rozwijać.