Wolfgang Puck ' s Barbecue Chicken Pizza

Wolfgang Puck ' s Barbecue Chicken Pizza
Wolfgang Puck ' s Barbecue Chicken Pizza może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 5 porcji z 216 kalorii, 20g białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. Na 1,66 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz sos barbecue, sól, pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. To będzie hit w Twoim Dzień Ojca wydarzenie. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Naklejka do garnka Wolfganga Pucka, Pieczony Halibut À La Wolfgang Puck, oraz Soczyste kotlety wieprzowe Wolfganga Pucka dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać oliwę z oliwek na średniej patelni na średnim ogniu. Podsmaż żółtą i czerwoną paprykę przez 2 minuty; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka CzerwonaPapryka Czerwona
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Rozwałkuj ciasto do pizzy na okrągło 15 cali na lekko posypanej mąką powierzchni; przenieś na patelnię do pieczenia i top z serem mozzarella, serem fontina i smażoną papryką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozdrobnione Surowe ZiemniakiRozdrobnione Surowe Ziemniaki
Ser FontinaSer Fontina
Ciasto Do PizzyCiasto Do Pizzy
PaprykaPapryka
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
3
Piec w 500 aż skorupa będzie złoty kolor (około 12 minut). Wrzucić kurczaka z sosem barbecue. Przed podaniem, top pizza z mieszaniny kurczaka i posypać solą, pieprzem i pietruszką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos BarbecueSos Barbecue
Cały KurczakCały Kurczak
Pietruszka-naćPietruszka-nać
PieprzPieprz
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik

Polecane wino: Zinfandel, Wino Różane

Zinfandel i wino różowe są doskonałym wyborem do grillowania. Róża jest orzeźwiająca w wysokich temperaturach i uzupełnia słodkie i pikantne sosy i przetarcia. Zinfandel to klasyczny wybór czerwonego wina do grillowania, szczególnie do żeberek wieprzowych i mostku wołowego. Jedno wino, którego możesz spróbować to Ghost Pines Sonoma County San Joaquin County Zinfandel. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 27 dolarów.
Ghost Pines Sonoma County San Joaquin County Zinfandel
Ghost Pines Sonoma County San Joaquin County Zinfandel
Nasze Ghost Pines Zinfandel łączy owoce z hrabstw San Joaquin, Sonoma i Lake, aby podkreślić to, co najlepsze w każdym z tych fenomenalnych hrabstw produkujących Zinfandel. Zinfandel 2014 otwiera się bogatymi, złożonymi aromatami dojrzałego dżemu malinowego, pękniętego pieprzu i pysznego dębu. Na podniebieniu wino oferuje intensywne, jammy smaki czarnej wiśni, boysenberry, brown spice i cola oprawione bujną strukturą i długim, wielowarstwowym wykończeniem.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia19
Magazyn