Cherry Trifle to Europejski deser. Jedna porcja tego dania zawiera około 3G białka, 4G tłuszczu i w sumie 204 kalorii. Ten przepis serwuje 15 i kosztuje 70 centów za porcję. Udaj się do sklepu i podnieś syrop czekoladowy, ekstrakt z wanillanu, mieszankę budyniu waniliowego i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Niewiele osób zrobiło ten przepis, a 9 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 20 minut. Przynosi ci smak domu. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 29%. Wiśniowy Drobiazg, Drobiazg morelowo-wiśniowy, oraz Lemon Cherry Trifle są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
1
W dużej misce wymieszaj 1-3 / 4 szklanki mleka i mieszanki budyniowej. Pokonaj na niskiej prędkości przez 2 minuty.
Posyp 1 łyżką soku wiśniowego. Na wierzch polać połową nadzienia do ciasta, połową budyniu i 1/4 szklanki syropu czekoladowego. Powtórz warstwy. Na wierzch z bitą polewą i pozostałym syropem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Mrożonego Jogurtu O Niskiej Zawartości Tłuszczu I Czekolady
Drobiazg można łączyć z kremową Sherry, porto i Moscato d ' Asti. Powszechną zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremową sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. Sędzia Turley Bell Vineyard Zinfandel z oceną 4,6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 75 dolarów za butelkę.
Turley Judge Bell Vineyard Zinfandel
To wino pochodzi z bloku Picnic Hill Winnicy Story W Dolinie Shenandoah. W 1907 r.posadzono winorośl wyszkoloną na głowie, uprawianą na sucho i z własnymi korzeniami. Wino ma charakterystyczną jeżynę Amador, strukturę i czerwone owoce.