Wiśnie Kandyzowane
Kandyzowane wiśnie mogą być dobrym przepisem, aby rozszerzyć swoje pudełko receptur Hor d ' oeuvre. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 43 kalorie, 0g białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 18. Na 8 centów za porcję, ten przepis okładki 0% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz pod ręką wodę, wiśnie maraschino, cukier i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką Ocena 6%, to danie jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Spróbuj Szybkie Kandyzowane Wiśnie, Bourbon Kandyzowane Wiśnie, oraz Kandyzowane wiśnie i syrop wiśniowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wiśnie odcedzić; położyć na papierowych ręcznikach, aby osuszyć na 8 godzin.
Wyłożyć blachę do pieczenia folią aluminiową; pokryć folię sprayem do gotowania i odstawić.
Połącz cukier, syrop kukurydziany i wodę w małym ciężkim rondlu.
Umieścić na małym ogniu, mieszając, aż cukier się rozpuści. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu; przykryć i gotować 2 do 3 minut, aby zmyć kryształy cukru z boków patelni. Odkryć i gotować, bez mieszania, aż cukierkowy termometr zarejestruje 325 (6 do 8 minut).
Pracując szybko i trzymając wiśnię za łodygę, zanurz każdą wiśnię w gorącym syropie, aby pokryć.
Wiśnie układamy na blasze wyłożonej folią.
Niech wiśnie ostygną i twardnieją.