Jedna porcja zawiera 131 kalorii, 1G białka, oraz 5G tłuszczu. Jeśli 31 centów za porcję spada w budżecie, witraże Cookies mogą być doskonałe Wegetariańskie przepis do wypróbowania. Ten przepis służy 48. Udaj się do sklepu i odbierz wodę, syrop kukurydziany, serek śmietankowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 4 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Witrażowe Ciasteczka, Witrażowe Ciasteczka, oraz Witrażowe Ciasteczka dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W dużej misce, śmietana razem skrócenie, masło, i cukier, aż lekkie i puszyste.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane, Obrane Kwaśne Jabłka (około 5 średnich)
2 Oliwki Nadziewane Pimiento
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Wymieszać w serek, wanilia, i jajko i dobrze ubić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowania Serka śmietankowego O Temperaturze Pokojowej Plus 2 (8 Uncji) Opakowania Bitego Serka śmietankowego
Miód Cytrusowy
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
3
W średniej wielkości misce przesiać mąkę, imbir, gałkę muszkatołową, sodę oczyszczoną i sól. Stopniowo dodawać suche składniki do mieszaniny masła, ubijając, aż dobrze się połączą. Ciasto będzie miękkie; przykryć i przechowywać w lodówce na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
O Cukrze Cukierniczym
2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
1 średnia żółta Cebula, Z Grubsza Pokrojona Na Równe Kawałki
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Następnego dnia wyjmij ciasto z lodówki i podziel je na ćwiartki. Przechowywać w lodówce trzy kawałki, aż potrzebne. Rozgrzej piekarnik do 191°. lekko nasmarować (lub linii z pergaminem) dwie lub trzy blachy do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Rozwałkuj każdy kawałek ciasta do grubości 1/8 cala na lekko posypanej mąką powierzchni roboczej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Drażetki Z Białą Perłą
6
Użyj 3 1/2 - do 4-calowego okrągłego foremki do ciastek, aby pokroić ciasto i natychmiast przenieść rundy do przygotowanych blach do pieczenia, pozostawiając trochę miejsca między nimi. Użyj innego noża do kształtu, jeśli chcesz; po prostu upewnij się, że pozostawia wystarczająco dużo miejsca w środku, aby wyciąć miejsce na nadzienie cukierków. Użyj mniejszego (około 1 cala) noża w kształcie koła, serca, gwiazdy, diamentu lub czegoś innego, aby wyciąć centra. Obcinacz do obwarzanków lub pączków sprawdza się tutaj dobrze-wycina jednocześnie ciastko i jego środkowy otwór. Jeśli ciasto nie jest wystarczająco zimne, schłodzić arkusze i wyciąć centra, gdy ciasto jest nieco łatwiejsze do pracy. Powtórzyć z pozostałymi kawałkami ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Bajgiel
Rożek Cukru Lodowego
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Cukierki Dekoracyjne
7
Piec ciasteczka 8 minut, lub dopóki nie są ledwo twarde i jeszcze nieco blady; będą one po prostu lekko rumiane wokół zewnętrznych krawędzi.
Umieść dwie lub trzy szklanki ovenproof miarki w piekarniku 191° do ogrzania. Na średniej wielkości patelni połącz cukier, syrop kukurydziany i wodę i mieszaj na średnim ogniu, aż cukier się rozpuści. Następnie, bez mieszania, gotuj syrop, aż osiągnie 300 ° F do310 (Faza twardego pęknięcia) na termometrze cukierkowym.
Wlać jedną połowę (lub jedną trzecią) syropu do miarki, w zależności od tego, ile kolorów nadzienia chcesz zrobić, i mieszać w barwniku spożywczym i smaku do wyboru. Pozostaw pozostały syrop na patelni, Ustaw na małym ogniu.
Gdy syrop w filiżance przestanie bulgotać, przytrzymaj kubek bardzo grubym uchwytem do garnków i wlej syrop do delikatnego strumienia, aby napełnić centra ciastek. Przestań nalewać, gdy syrop osiągnie najwyższy poziom ciastka. Bądź ostrożny; jest to bardzo gorący proces i być może będziesz musiał zrobić sobie przerwę w połowie, aby odpocząć. Alternatywnie możesz użyć małej (łyżeczki) miarki do ciastek, aby wymoczyć Syrop z kubka i złożyć go w centrach ciastek; napełnij miarkę mniej więcej w połowie. Zapobiega to lekkiemu dyskomfortowi podczas długotrwałego trzymania gorącej szklanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uchwyt Do Garnka
13
Użyj drugi i / lub trzeci kubek i resztę syropu, kolorowe i aromatyzowane inaczej, aby wypełnić środki pozostałe ciasteczka. (Jeśli masz resztki syropu, wlać go do małych rund na kawałku pergaminu lub folii aluminiowej, aby twarde cukierki.)
Składniki, których będziesz potrzebować
1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego