Wiosna warzyw Bagna Cauda może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Na $2.2 za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 240 kalorii, 14g białka, oraz 15 g tłuszczu. Ten przepis służy 10. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. To będzie hit w Twoim Wiosna wydarzenie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pescatariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz rzodkiewki, sok z cytryny, pakowane w olej płaskie anchois, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Bagna Cauda, Bagna Cauda, oraz Bagna Cauda.
Instrukcje
1
W rondlu połącz anchois, czosnek i olej. Dusić na umiarkowanie małym ogniu, aż czosnek jest bardzo miękki, ale nie kolorowe, o 30 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty Parmezan, Do Podania
Mrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
2
Przenieść mieszaninę do blendera i ostudzić przez 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
3
Dodaj masło i sok z cytryny i puree, aż ogona bagna jest gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bagna Cauda
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
4
Tymczasem doprowadzić duży rondel z wodą do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
5
Dodać szparagi i gotować, aż chrupiące-miękkie, o 3 protokół. Za pomocą łyżki szczelinowej przenieść szparagi na talerz i ostudzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
6
Dodać łuskaną fasolę fava do wrzącej wody i gotować przez 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola Fava
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
7
Odcedzić i ostudzić pod zimną bieżącą wodą. Osuszyć; jeśli używasz favas, odklej twarde zewnętrzne Skórki fasoli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
8
Rukolę usypać na dużym talerzu. Ułóż Koper, rzodkiewki, marchew, jajka, szparagi i fasola fava na górze w osobnych stosach i mżawka z niektórymi ogonami bagna.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bagna Cauda
Fasola Fava
Nie Z Lokalnego Ogrodu
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
Pokrojony W Kostkę, Częściowo Odtłuszczony Ser Mozzarella (1/2-calowe Kostki)
Słonina Wieprzowa
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
Dodatkowe Kandyzowane Wiśnie
9
Wlać pozostałe ogona bagna do małej miski i służyć z półmiskiem warzyw.