Wiosenny Dip warzywny i kozi ser

Wiosenny Dip warzywny i kozi ser
Wiosenny dip z warzywami i kozim serem może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 288 kalorii, 11g białka, oraz 22g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.69 za porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest idealny do Super Bowl. Jeśli masz pod ręką pory, masło, szczypiorek i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Wiosenny makaron warzywny z kozim serem, Surowa Wiosenna sałatka jarzynowa z kozim serem, oraz Pikantna Wiosenna tarta z warzywami i kozim serem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 232°. gotuj szparagi w dużym garnku z wrzącą osoloną wodą, aż będą chrupiące-miękkie, około 2 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzparagiSzparagi
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
GarnekGarnek
2
Odcedzić; ostudzić.
3
Masło rozpuścić w średnim rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
4
Dodać pory i gotować, często mieszając, do miękkości, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
PorPor
5
Ubijać w mące; stopniowo ubijać w mleku. Doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu, ubijając stale. Gotować, ubijając od czasu do czasu, aż zgęstnieje; zdjąć z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
6
Dodać cheddar; ubijać, aż ser się rozpuści i mieszanina będzie gładka. Doprawić do smaku koszerną solą i świeżo zmielonym czarnym pieprzem. Złóż szparagi (końcówki rezerwy), karczochy serca, groch, szczypiorek, mięta, pietruszka płaskolistna, Skórka i 2 uncje pokruszony świeży kozi ser.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz Czarny MielonyPieprz Czarny Mielony
Pietruszka Liściowa PłaskaPietruszka Liściowa Płaska
Karczochy SercaKarczochy Serca
Ser KoziSer Kozi
Sól KoszernaSól Koszerna
SzparagiSzparagi
SerSer
SzczypiorekSzczypiorek
MiętaMięta
GrochGroch
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
7
Przenieść mieszaninę do naczynia do pieczenia 4-5 szklanki; ułóż końcówki szparagów na górze i kropki z innym 2 uncji koziego sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzparagiSzparagi
Ser KoziSer Kozi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
8
Piec na złoty kolor i bulgotanie, 15-20 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
9
Pozostaw na 5 minut przed podaniem.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia5
Magazyn