Wiosenny Dip warzywny i kozi ser
Wiosenny dip z warzywami i kozim serem może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 288 kalorii, 11g białka, oraz 22g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.69 za porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest idealny do Super Bowl. Jeśli masz pod ręką pory, masło, szczypiorek i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Wiosenny makaron warzywny z kozim serem, Surowa Wiosenna sałatka jarzynowa z kozim serem, oraz Pikantna Wiosenna tarta z warzywami i kozim serem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 232°. gotuj szparagi w dużym garnku z wrzącą osoloną wodą, aż będą chrupiące-miękkie, około 2 minut.
Masło rozpuścić w średnim rondlu na średnim ogniu.
Dodać pory i gotować, często mieszając, do miękkości, o 10 protokół.
Ubijać w mące; stopniowo ubijać w mleku. Doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu, ubijając stale. Gotować, ubijając od czasu do czasu, aż zgęstnieje; zdjąć z ognia.
Dodać cheddar; ubijać, aż ser się rozpuści i mieszanina będzie gładka. Doprawić do smaku koszerną solą i świeżo zmielonym czarnym pieprzem. Złóż szparagi (końcówki rezerwy), karczochy serca, groch, szczypiorek, mięta, pietruszka płaskolistna, Skórka i 2 uncje pokruszony świeży kozi ser.
Przenieść mieszaninę do naczynia do pieczenia 4-5 szklanki; ułóż końcówki szparagów na górze i kropki z innym 2 uncji koziego sera.
Piec na złoty kolor i bulgotanie, 15-20 protokół.
Pozostaw na 5 minut przed podaniem.