Wiosenne warzywa z pomarańczą-koper włoski Vinaigrette
Wiosenne warzywa z winegretem pomarańczowo-Koprowym może być tylko przystawką, której szukasz. Na 1,58 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 210 kalorii, 3G białka, oraz 20 g tłuszczu. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. To będzie hit w Twoim Wiosna wydarzenie. Jeśli masz skórkę pomarańczową, liście kopru włoskiego, orzechy włoskie i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Przynosi ci to Epikurious. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest całkiem niezły. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Wiosenne warzywa z pomarańczą-koper włoski Vinaigrette, Wiosenna Sałatka Zielona z winegretem pomarańczowo-koprowym, oraz Mixed Fruit, Spring Greens W. Biała Czekolada-Pomarańcza Vinaigrette.
Instrukcje
1
Wymieszać sok pomarańczowy, szalotkę, tymianek, skórkę pomarańczową i miód. Stopniowo ubijaj w oleju, a następnie koprze i liściach kopru włoskiego. Przyprawiamy sos do smaku solą i pieprzem. (Można dokonać 1 dzień wcześniej. Kryj się i wyluzuj. Rewhisk przed użyciem.)
Odsączyć pomarańczowe segmenty i dodać do sałatki. Wrzucić sałatkę z wystarczającą ilością dressing płaszcz równomiernie. Doprawić do smaku solą i pieprzem i podawać.