Wiosenne warzywa z melasą Vinaigrette
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki,więc spróbuj wiosennych warzyw z melasą Vinaigrette. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 0g białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 102 kalorie. Na 50 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Wiosna będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i wegański dieta. Jeśli masz ocet jabłkowy, czosnek, wiosenne warzywa i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Wiosenne Warzywa Z Balsamicznym Estragonem Vinaigrette, Wiosenne warzywa z pomarańczą-koper włoski Vinaigrette, oraz Proso Z Gotowaną Na Parze Wiosenną Zielenią I Cytrynowym Winegretem dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małej misce wymieszaj olej, ocet, melasę, musztardę, czosnek, sól i pieprz trzepaczką.
W dużej misce, wrzucić zieleni z żądaną ilością dressing. Wierzch z cebulą i grzankami.
Podawać z pozostałym sosem.