Wiosenne Risotto może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 8 i kosztuje 2,88 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 419 kalorii, 17g białka, oraz 6G tłuszczu. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Wiosna. Jeśli masz ryż arborio, ząbki czosnku, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać wytrawne białe wino, można śledzić to danie główne z Białe Wino Mrożony Jogurt jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 69%, co jest solidne. Spróbuj Wiosenne Risotto, Wiosenne Risotto, oraz Wiosenne Risotto dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Połączyć 3 szklanki wrzącej wody i Smalce w misce; przykryć i odstawić na 30 minut.
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
10
Dodać ryż i koncentrat pomidorowy; gotować 2 minuty, stale mieszając. Wymieszać z winem, solą i pieprzem; gotować 1 1/2 minuty lub do wchłonięcia płynu. Wymieszać 1 szklankę bulionu; gotować około 2 1/2 minut lub do momentu prawie wchłonięcia płynu, stale mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
11
Dodaj pozostały bulion, 1 szklankę na raz, stale mieszając, aż każda porcja bulionu zostanie wchłonięta przed dodaniem następnej (łącznie około 20 minut). Wymieszać Smalce i fasolę; gotować przez 30 sekund lub do całkowitego ogrzania. Wymieszać z zieloną cebulą.