Wiosenna Tarta Warzywna Lavande

Wiosenna Tarta Warzywna Lavande
Wiosenna tarta warzywna Lavande wymaga ok. 45 minut od początku do końca. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.58 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegański przepis ma 450 kalorii, 9g białka, oraz 29g tłuszczu na porcję. Jest idealny do Wiosna. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka kopru włoskiego, oliwy z oliwek, octu balsamicznego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 76%. Podobne przepisy to Pikantna Wiosenna tarta z warzywami i kozim serem, Wiosenna Tarta Morelowa, oraz Wiosenna Tarta Szparagowa.

Instrukcje

1
Pomidory opłukać, rdzeń i pokroić na pół wzdłuż. Obetnij i odrzuć wierzchołki kopru włoskiego, końce korzenia i wszelkie posiniaczone plamy. Wypłukać głowice i pokroić wzdłuż na plasterki 1/4 cala. Czosnek obrać i posiekać.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Kapary Pakowane W Sól, Namoczone, Opłukane I OdsączoneKapary Pakowane W Sól, Namoczone, Opłukane I Odsączone
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
2
Rub 1 łyżka oliwy z oliwek na dnie 10-przez 15-calowy patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Bagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I OpiekanaBagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I Opiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
3
Czosnek posypać połową patelni i ułożyć pomidory, pokroić z boku na dół i zamknąć razem, na czosnku.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
4
Kłaść plastry kopru włoskiego na drugiej stronie patelni i skropić 1 łyżką oleju; delikatnie wymieszać dłońmi, aby pokryć, a następnie równomiernie rozprowadzić koper włoski na połowie patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kapary Pakowane W Sól, Namoczone, Opłukane I OdsączoneKapary Pakowane W Sól, Namoczone, Opłukane I Odsączone
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
5
Piec w piekarniku 350, aż pomidory się wyschną, a koper włoski będzie przezroczysty, około 1 godziny (około 50 minut w piekarniku konwekcyjnym).
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Kapary Pakowane W Sól, Namoczone, Opłukane I OdsączoneKapary Pakowane W Sól, Namoczone, Opłukane I Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
6
Ochłoń.
7
Tymczasem, wypłukać karczochy, drenaż, i wykończenia przebarwione końce z łodyg. Umieść karczochy w 4-lub 5-quart patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułeczki Kanapkowe Z łodzią Podwodną (około 10 Cali)Bułeczki Kanapkowe Z łodzią Podwodną (około 10 Cali)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
8
Dodaj około 3 cale wody, przykryć patelnię i doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, aż karczoch DNA są miękkie po przekłuciu, o 40 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
KarczochyKarczochy
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
9
Zerwać i wyrzucić twarde końce szparagów. Spłucz włócznie. Wyciągnij karczochy z patelni i pozostaw do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułeczki Kanapkowe Z łodzią Podwodną (około 10 Cali)Bułeczki Kanapkowe Z łodzią Podwodną (około 10 Cali)
2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
10
Dodać szparagi do wody i włączyć ciepło do wysokiej. Gotować, uncovered, aż spears są miękkie-chrupiące po przekłuciu, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
11
Odcedzić i zanurzyć od razu w lodowatej wodzie, aż ostygnie, około 2 minut; odcedzić ponownie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
12
Na lekko posypanej mąką desce, zwiń każdą skorupę ciasta francuskiego w okrągłą okrągłą o szerokości od 6 do 7 cali. Set rundy obok siebie na 12-przez 15-calowy blachy do pieczenia; ustawić inny patelni tego samego rozmiaru na wierzchu wypieków.
Składniki, których będziesz potrzebować
Muszle Ciasta FrancuskiegoMuszle Ciasta Francuskiego
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
13
Piec ciasta w piekarniku 350, aż dobrze rumiane (podnieś górną patelnię, aby sprawdzić), 25 do 30 minut (około 25 minut w piekarniku konwekcyjnym).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
14
Podczas pieczenia wypieków, rozbijaj liście z karczochów i rezerwuj na inne zastosowania. Miarka się i wyrzucić rozmyte Centra z dna karczocha; również przyciąć wszelkie grube włókna z łodyg karczocha.
Składniki, których będziesz potrzebować
KarczochyKarczochy
Bułeczki Kanapkowe Z łodzią Podwodną (około 10 Cali)Bułeczki Kanapkowe Z łodzią Podwodną (około 10 Cali)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
15
Dno pokroić pionowo w plastry o grubości od 1/8 do 1/4 cala. W misce wymieszać z 1 łyżką oliwy z oliwek i octem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
16
Każde ciepłe ciasto rozłożyć lekko tapenadą i ułożyć na talerzu. Na wierzchu 3 połówki pomidorów i równe porcje kopru włoskiego (nie myć patelni; odstawić), karczochy i szparagi.
Składniki, których będziesz potrzebować
KarczochyKarczochy
2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Kapary Pakowane W Sól, Namoczone, Opłukane I OdsączoneKapary Pakowane W Sól, Namoczone, Opłukane I Odsączone
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
17
Wierzch warzywa z równymi porcjami zielonej sałatki (w tym dressing).
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
18
Dodać sól i pieprz do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
19
Sałatka: opłukać i chrupiące 4 filiżanki (2 do 3 oz.) mix sałatek dla dzieci. Na patelni używanej do pieczenia pomidorów i kopru włoskiego, wcześniej wymieszać 2 łyżki oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia, 1 1/2 łyżki octu balsamicznego, 1 łyżeczkę posiekanych świeżych liści tymianku i 1/2 łyżeczki posiekanych świeżych liści rozmarynu, zawierających kapiele na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Porwana Lub Posiekana Bazylia (10 Do 12 Liści)Porwana Lub Posiekana Bazylia (10 Do 12 Liści)
Rozmaryn świeżyRozmaryn świeży
Pokroić W Kliny, 1 )Pokroić W Kliny, 1 )
1 Duży Bakłażan, Obrany I Pokrojony W 1/2-calowe Rundy (potrzebujesz Co Najmniej 8 Rund)1 Duży Bakłażan, Obrany I Pokrojony W 1/2-calowe Rundy (potrzebujesz Co Najmniej 8 Rund)
Mieszane WarzywaMieszane Warzywa
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Kapary Pakowane W Sól, Namoczone, Opłukane I OdsączoneKapary Pakowane W Sól, Namoczone, Opłukane I Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
20
Dodać mieszankę sałatkową i wymieszać, przyprawiając do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Mieszane WarzywaMieszane Warzywa
Po 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, PokruszonychPo 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, Pokruszonych
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia50
Magazyn