Wiosenna Patelnia Z Warzywami
Wiosenna patelnia warzywna to bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przepis z 6 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 62 kalorie. Na 74 grosze za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Najlepiej sprawdza się jako przystawka i odbywa się w ok. 20 minut. Jeśli masz sok z cytryny, pieprz, Skórka z cytryny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest idealny do Wiosna. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Spring Shrimp Skillet, Wiosenny Kurczak Na Patelni, oraz Kremowy Kurczak Spring Pasta Patelnia.
Instrukcje
Obierz marchew i odetnij wierzchołki do 1 cala marchwi; pokrój na pół wzdłuż.
1/4 łyżeczki soli umieścić w dużym rondlu z wodą; doprowadzić do wrzenia.
Dodać marchew i groszek; gotować 3 minuty lub aż chrupiące-miękkie.
Roztopić masło w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodać warzywa i gotować 1 minutę, mieszając do herbu. Wymieszać pozostałą 1/2 łyżeczki soli, estragonu i pieprzu; gotować 1 minutę.
Zdjąć z ognia; wymieszać ze skórką i sokiem.