Wiosenna Patelnia Z Kurczakiem
Wiosenna patelnia z kurczaka może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje $3.92 za porcję. Jedna porcja zawiera 612 kalorii, 52g białka, oraz 40 g tłuszczu. 12 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz liście mięty, sól, rosół z kurczaka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Ogólnie ten przepis zarabia super spoonacular wynik 90%. Podobne przepisy to Wiosenna Patelnia Z Kurczakiem, Springtime Veggie Patelnia Lasagne, oraz Szybka i prosta Wiosenna Lazania na patelni z śródziemnomorskim kopnięciem.
Instrukcje
Ciepło 10-do 12-calowa patelnia na średnim ogniu.
Paski kurczaka posypać solą i pieprzem.
Mżawka patelnia z 2 łyżki oliwy z oliwek.
Dodać kurczaka; gotować, aż rumiane na 1 stronie. Kurczaka obrócić, dodać szparagi, fasolę fava i bulion. Gotuj, aż kurczak nie będzie już różowy w środku, a szparagi będą chrupiące-delikatne.
W międzyczasie, w robocie kuchennym, umieścić wszystkie składniki Pesto miętowe z wyjątkiem oliwy z oliwek. Pokrywa; proces z impulsami włączania/wyłączania, aż do połączenia. Podczas pracy procesora wlać 1/2 szklanki oliwy z oliwek w stałym strumieniu, przetwarzając, aż mieszanina przypomina pesto.
Wymieszać w dużej misce do serwowania.
Dodaj radicchio i Pesto miętowe; wrzucić dobrze połączyć.