Wilgotne Żółte Ciasto

Wilgotne Żółte Ciasto
Wilgotne żółte ciasto to Wegetariańskie przepis z 30 porcjami. Jedna porcja zawiera 195 kalorii, 3G białka, oraz 7G tłuszczu. Na 19 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 249 osób uznało ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, mąkę, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wiele osób naprawdę lubi ten deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 21%. Podobne przepisy to Wilgotne Żółte Ciasto Z Łatwym Lukrem Maślanym, Wilgotne Żółte Ciasto Z Lukrem Mocha, oraz Super Moist Cake Mix Lemon Pound Cake.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Smar i mąka dwie patelnie 9x13 cali. Mąkę, proszek do pieczenia i sodę oczyszczoną przesiać. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
W dużej misce, śmietany razem masło i cukier, aż lekkie i puszyste. Ubić jajka po kolei, następnie wymieszać z wanilią. Ubij mieszankę mąki na przemian z maślanką, mieszając tylko do momentu włączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
MaślankaMaślanka
WaniliaWanilia
MasłoMasło
KremKrem
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
3
Wlać ciasto do przygotowanych patelni.
4
Piec w nagrzanym piekarniku przez 35 do 40 minut, lub aż wykałaczka włożona do środka ciasta wyjdzie czysta. Pozostawić do ostygnięcia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W50 m.
Porcje30
Ocena Zdrowia1
Magazyn