Wild-Style Grains N ' Thangs
Need a przystawka wegańska? Dziki styl ziarna N ' Thangs może być niesamowity przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 168 kalorii. Na 80 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 26 minut. Ten przepis jest lubiany przez 2 smakoszy i kucharzy. Mieszanka pszenicy bulgur, Skórka z cytryny, sól i pieprz, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Ancient Grains & Wild Mushroom Soup, Dziki ryż i grzyby, styl Południowy, oraz Wieprzowina Duszona (Po Dziku).
Instrukcje
W średnim rondlu doprowadzić bulion do wrzenia na dużym ogniu.
Zdjąć z ognia, dodać bulgur i skórkę z cytryny, przykryć i odstawić na 5 do 7 minut, aż bulgur wchłonie całą wodę.
Przełożyć do miski, wymieszać z migdałami, miętą, czerwoną papryką, sokiem z cytryny oraz solą i pieprzem, do smaku.
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.