Wieprzowina z sałatką ziemniaczano-fasolową

Wieprzowina z sałatką ziemniaczano-fasolową może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 8,27 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 60% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 1397 kalorii, 193g białka, oraz 56 g tłuszczu każdy. Udaj się do sklepu i odbierz majonez, musztardę pełnoziarnistą, sól koszerną i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Pieczony Schab z sałatką z czarnej fasoli i słodkich ziemniaków, Sałatka z wieprzowiny i fasoli, oraz Kotlety Wieprzowe Z Sałatką Z Fasoli dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej brojlery. Ziemniaki przykryć zimną wodą w rondlu i posolić. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu i gotować do miękkości, o 10 protokół.
Przenieść do durszlaka za pomocą skimmera lub łyżki szczelinowej.
Dodać fasolkę szparagową do wrzącej wody i gotować, aż chrupiące-przetargu, o 3 protokół.
Przełożyć na durszlak z ziemniakami, uruchomić pod zimną wodą i osuszyć.
W międzyczasie wymieszaj 3 łyżki musztardy, oliwę z oliwek i sól selera w misce i natrzyj wieprzowinę. Broil na patelni brojlerów wyłożonej folią aż do złotego brązu, 7 do 8 protokół; flip i broil aż gotowane przez, 2 do 3 więcej minut.
Odstawić na 5 minut przed krojeniem.
W misce wymieszać majonez, śmietanę, pozostałą 1 łyżkę musztardy, estragon, sok z cytryny i skórkę, 1/2 łyżeczki soli i pieprzu do smaku.
Dodać ziemniaki, fasolkę szparagową i cebulę; doprawić solą i pieprzem, i wrzucić. Wieprzowinę pokroić w plasterki i podawać z sałatką ziemniaczaną.
Zdjęcia Antonis Achilleos