Wieprzowina marynowana kokosowo z ryżem (Bai Sach Chrouk)
Wieprzowina marynowana w kokosie z ryżem (Bai Sach Chrouk) to bezglutenowe i bezmleczne przepis z 4 porcjami. To danie główne ma 425 kalorii, 32G białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Na $2.6 za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i podnieś wodę, sól, bulion z kurczaka o niższej zawartości sodu i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć miód można śledzić to danie główne z Piernik Miodowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Wieprzowina marynowana kokosowo z ryżem (Bai Sach Chrouk), Polędwica Wieprzowa Marynowana Kokosowo, oraz Polędwica Wieprzowa Marynowana Kokosowo dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Połącz pierwsze 4 składniki w płytkim naczyniu do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
2
Połącz 1 szklankę wody, cukru i soli w rondlu; doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu, i gotować, aż cukier i sól rozpuścić, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień Perłowy
3
Zdjąć z ognia; wymieszać z octem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
4
Wlać mieszaninę octu na warzywa do pokrycia; dobrze wymieszać. Przykryć i schłodzić co najmniej 24 godziny lub do 48 godzin, utrzymując warzywa w wodzie i od czasu do czasu mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
5
Połącz mleko kokosowe i kolejne 7 składników (przez czosnek) w dużej plastikowej torbie na suwak.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę
Czosnek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Szklanki (6 Uncji) Smażonej Cebulki French's® Original Lub Cheddar
6
Dodać plastry wieprzowe, masowanie do herbu; uszczelnić i marynować w lodówce 8 godzin lub na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowana Wieprzowina
7
Rozgrzej grill do wysokiej temperatury.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
8
Wyjąć wieprzowinę z worka, zastrzegając marynatę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
9
Kłaść plastry wieprzowe na stojaku do grillowania; grilluj 10-12 minut z każdej strony lub do czasu, aż termometr zarejestruje 160 (lekko różowy), polewając od czasu do czasu zarezerwowaną marynatą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowana Wieprzowina
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki