Wieprzowina marynowana kokosowo z ryżem (Bai Sach Chrouk)

Wieprzowina marynowana kokosowo z ryżem (Bai Sach Chrouk)
Wieprzowina marynowana w kokosie z ryżem (Bai Sach Chrouk) to bezglutenowe i bezmleczne przepis z 4 porcjami. To danie główne ma 425 kalorii, 32G białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Na $2.6 za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i podnieś wodę, sól, bulion z kurczaka o niższej zawartości sodu i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć miód można śledzić to danie główne z Piernik Miodowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Wieprzowina marynowana kokosowo z ryżem (Bai Sach Chrouk), Polędwica Wieprzowa Marynowana Kokosowo, oraz Polędwica Wieprzowa Marynowana Kokosowo dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz pierwsze 4 składniki w płytkim naczyniu do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
2
Połącz 1 szklankę wody, cukru i soli w rondlu; doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu, i gotować, aż cukier i sól rozpuścić, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
3
Zdjąć z ognia; wymieszać z octem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
4
Wlać mieszaninę octu na warzywa do pokrycia; dobrze wymieszać. Przykryć i schłodzić co najmniej 24 godziny lub do 48 godzin, utrzymując warzywa w wodzie i od czasu do czasu mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
5
Połącz mleko kokosowe i kolejne 7 składników (przez czosnek) w dużej plastikowej torbie na suwak.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Szklanki (6 Uncji) Smażonej Cebulki French's® Original Lub Cheddar3 Szklanki (6 Uncji) Smażonej Cebulki French's® Original Lub Cheddar
6
Dodać plastry wieprzowe, masowanie do herbu; uszczelnić i marynować w lodówce 8 godzin lub na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowana WieprzowinaGotowana Wieprzowina
7
Rozgrzej grill do wysokiej temperatury.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
8
Wyjąć wieprzowinę z worka, zastrzegając marynatę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
9
Kłaść plastry wieprzowe na stojaku do grillowania; grilluj 10-12 minut z każdej strony lub do czasu, aż termometr zarejestruje 160 (lekko różowy), polewając od czasu do czasu zarezerwowaną marynatą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowana WieprzowinaGotowana Wieprzowina
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
10
Odstawić 5 minut.
11
Rozgrzać małą patelnię na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
12
Dodaj olej do patelni; zawirować do płaszcza.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
13
Dodaj 3/4 szklanki cebuli; podsmażyć 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
14
Zdjąć z ognia.
15
Bulion rozgrzać w małym rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
16
Wlać bulion do małych miseczek do zanurzania; posypać równomiernie pozostałą 1/4 szklanki cebuli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
17
Steki wieprzowe pokroić w cienkie plasterki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki WieprzoweSteki Wieprzowe
18
Wieprzowinę podawać na ryżu; skropić mieszanką cebulowo-olejową.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Groszek Goya®Groszek Goya®
Cienki-Cienki-
19
Podawać z ogórkami i bulionem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sałata Czerwona Liściasta, Pokrojona Na 2-calowe KawałkiSałata Czerwona Liściasta, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto

Składniki

1warzywo (np. szpinak)five-spice powderfive-spice powder0warzywo (np. szpinak)kiełbasa wieprzowa bez osłonkikiełbasa wieprzowa bez osłonki454papryka habanerołopatka wieprzowa bez kości (Boston butt), przycięte i pokrojone w poprzek na steki o grubości 1 calałopatka wieprzowa bez kości (Boston butt), przycięte i pokrojone w poprzek na steki o grubości 1 cala1porcja startego parmezanuolej z orzeszków ziemnych lub olej rzepakowyolej z orzeszków ziemnych lub olej rzepakowy1małemarchew, pokrojona ukośnie w plastry o grubości 1/8 cala (ok. 1/2 szklanki)marchew, pokrojona ukośnie w plastry o grubości 1/8 cala (ok. 1/2 szklanki)4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweryż biały gotowany na gorącoryż biały gotowany na gorąco57papryka habanerodaikon lub inna rzodkiewka, ukośnie pokrojona w plasterki o grubości 1/8 caladaikon lub inna rzodkiewka, ukośnie pokrojona w plasterki o grubości 1/8 cala1inchobrany świeży imbir, pokrojony ukośnie w plastry o grubości 1/8 calaobrany świeży imbir, pokrojony ukośnie w plastry o grubości 1/8 cala3ząbki czosnku, rozgniecioneząbki czosnku, rozgniecione2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweposiekana zielona cebula, podzielonaposiekana zielona cebula, podzielona1porcja startego parmezanusos ostrygowy lub sos hoisinsos ostrygowy lub sos hoisin1porcja startego parmezanu1-1/4 szklanki płatków muslix z rodzynkami, daktylami i migdałami1-1/4 szklanki płatków muslix z rodzynkami, daktylami i migdałami591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwelekkie mleko kokosowelekkie mleko kokosowe1porcja startego parmezanuświeży sok z limonkiświeży sok z limonki4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwebeztłuszczowy, niskosodowy bulion z kurczakabeztłuszczowy, niskosodowy bulion z kurczaka3Spód: okruszki z herbatników grahamdolnosodowy sos sojowydolnosodowy sos sojowy2smallsogórki kiszone, ukośnie pokrojone w plastry o grubości 1/4 calaogórki kiszone, ukośnie pokrojone w plastry o grubości 1/4 cala1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 1/2 szklanki sosu śliwkowego1 1/2 szklanki sosu śliwkowego1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreo1/2 szklanki słodkiego wina marsala1/2 szklanki słodkiego wina marsala591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 gotowa w sklepie mieszanka do wypieku ciasta czekoladowego, np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, upieczona zgodnie z instrukcją na opakowaniu1 gotowa w sklepie mieszanka do wypieku ciasta czekoladowego, np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, upieczona zgodnie z instrukcją na opakowaniu2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 szklanka białego jęczmienia perłowego1 szklanka białego jęczmienia perłowego
TrudnośćEkspert
Gotowe W24 hrs, 56 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia24
Magazyn