Wieprzowina imbirowa w sosie pomarańczowym
Wieprzowina imbirowa w sosie pomarańczowym może być tylko sosem, którego szukasz. Ten przepis służy 2. Na 2,62 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 508 kalorii, 37g białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis z BettyCrocker.com ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz pomarańczę, skórkę pomarańczową, sok pomarańczowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 87%, co jest niesamowite. Spróbuj Wieprzowina imbirowa w sosie pomarańczowym, Szaszłyki Wieprzowe Imbirowo-Pomarańczowe, oraz Kotlety Wieprzowe Pomarańczowo-Imbirowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
W plastikowej torbie do przechowywania żywności wymieszaj imbir, czosnek w proszku i pieprz.
Dodaj wieprzowinę do torby; wstrząśnij torebką, aby pokryć wieprzowinę przyprawami.
Rozgrzać 10-calową patelnię nonstick na średnim ogniu. Gotować wieprzowinę na patelni 2 do 3 protokół, często mieszając, aż brązowy. Wymieszaj sok pomarańczowy, brązowy cukier, skórkę pomarańczową i grzyby. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu. Przykryć i gotować około 15 minut lub aż wieprzowina będzie miękka.
Tymczasem gotować kuskus zgodnie z zaleceniami na opakowaniu. Wymieszać pomarańczowe kawałki w mieszaninę wieprzową.