Wieprzowina i prosciutto z kremowymi warzywami
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur dania głównego, więc dać wieprzowinę & prosciutto z kremowymi warzywami spróbować. Jedna porcja zawiera 508 kalorii, 27g białka, oraz 10 g tłuszczu. Ten bezglutenowy przepis służy 4 i kosztuje 1,27 zł za porcję. 3 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz pory, oliwę z oliwek, marchewkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest doskonały. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Penne z pieczonymi warzywami i Prosciutto, Penne z pieczonymi warzywami i Prosciutto, oraz Prosciutto pieczony bas z jesiennymi warzywami.
Instrukcje
Doprawić wieprzowinę, a następnie położyć plasterek prosciutto na każdym i zabezpieczyć drążkiem koktajlowym.
Marchew przełożyć na patelnię z małą szklanką wody, a następnie doprawić, jeśli chcesz. Doprowadzić do wrzenia, przykryć i gotować przez 5 min, następnie dodać fasolę i pory. Wszystko wymieszać i gotować, pod przykryciem, przez 5 minut więcej.
W międzyczasie rozgrzej olej na patelni.
Dodać wieprzowinę i smażyć szybko przez 2-3 min z każdej strony, aż do ugotowania. Wymieszaj crme frache z warzywami, aż się rozgrzeje, a następnie podawaj razem z wieprzowiną.